Alltså Livet

Alltså Livet

Dec 11, 2018

Alltså det är ju väldigt spännande det har med livet!

Hur livet kan ta olika spår och vad som faktiskt kan hända om man vågar tro, drömma och ta action!

Jag tycker det är så grymt coolt och fantastiskt hur vi människor kan påverka vårt liv! Vilken enorm möjlighet vi alla har att forma och skapa våra drömliv! 

Detta trodde jag inte alls var möjligt under min utmattning, det var som om jag trodde att allting var kört! Min positiva syn på livet hade blåst iväg med vinden.

Jag trodde att det inte fanns någon väg för mig, vem ska vilja jobba med mig, jag kommer aldrig orka jobba, jag kommer alltid vara på detta vis, jag vill bara dra täcket över mig osv...

Tankar som flög genom mitt huvud och som jag ”matade” mig med varje dag! Så knasigt... Ju mer man tänker på en sak ju mer blir det ju på det viset, framförallt i vårt huvud!

Jag duger inte, jag är inte värd något, jag orkar inte, jag hänger inte med...jag matade mig varje dag med negativa sanningar! Sanningar som inte var sanningar på riktigt utan det var mina sanningar som växte mer och mer ju mer jag gav dom näring! Egentligen vet jag inte riktigt när det vände, men det jag vet är att när jag började få mer energi så började även mina tankar bli klarare och mer på riktigt!

Jag orkade ta tag i och börja jobba med mig själv och hur jag tänker om mig själv!

När det ändrades så vågade jag även se annorlunda på framtiden! Jag började se mig själv som en fantastisk människa som kan förändra livet för andra, som kan hjälpa andra och som kan starta och driva ett företag inom hälsa trots utmattningen!

Vad gjorde jag, här kommer olika saker jag gjort! Jag har gjort allt i lite olika ordning och en del saker har jag jobbat med LÄNGE!

  1. Började skriva ner varje dag 5 positiva saker som hänt under dagen!
  2. Satt upp lappar runtom i hemmet om att jag duger!
  3. ”Slog” bort negativa tankar så fort dom kom, bröt tankemönstret!
  4. Började drömma, skrev ner vad jag ville göra i framtiden! Tog bort alla krav och skippade att se hinder bara möjligheter!
  5. Bestämde mig vad jag ville göra och tog action mot det!
  6. Vistades mycket i naturen!
  7. Återhämtning och vila i massor!
  8. Våga tro att utmattningen är en styrka istället för ett hinder!