FitLine

FitLine

Apr 22, 2024

FitLine, näringstillskott som är på en HELT ny nivå!


FitLine erbjuder högkvalitativa näringstillskott som tar ditt välmående till en helt ny nivå. Med fokus på kvalitet, innovation, renlighet och säkerhet är FitLine ett utmärkt val för alla som strävar efter att förbättra sin hälsa. Om du vill veta mer om hur FitLine kan hjälpa dig att uppnå dina hälsomål är jag här för att svara på dina frågor och ge dig information.

Jag har själv använt näringstillskotten sen 2012 och fullkomligt älskar dom. Jag älskar smaken men framförallt älskar jag effekterna som jag och många med mig får. För mig började min ohälsa för många år sedan. Jag var i en ständig stress både hemma och på jobbet och tillslut gick jag in i den berömda väggen. Många människor idag är oerhört pressade och lever under stress både hemma och på jobbet, precis som jag gjorde. Dålig återhämtning och även dåliga matvanor är grundläggande anledningarna till att många inte längre mår bra, ohälsan kommer smygande och många förstår inte alls varför dom mår så dåligt. Jag ska nu försöka förklara lite mer för dig.


Första frågan jag brukar få är, behöver vi verkligen äta tillskott och varför behöver vi det?


Som jag skrev ovan så upplever människor mer stress. Stressen kan bero på så många olika saker. Vad det än beror på så påverkar stress oss enormt mycket. Men vad har stress att göra med att vi behöver äta tillskott?
När kroppen utsätts för stress påverkas bla vår förmåga att smälta maten. Trots att man äter hälsosamt kan kroppens förmåga att smälta maten påverkas ordentligt, vilket i sin tur gör det svårare för kroppen att tillgodogöra sig de viktiga näringsämnena. Vi tar helt enkelt inte upp det vi behöver. Av erfarenhet vet jag att när man är stressad är det även lättare att snabbt behöva fixa mat. Kanske hinner du inte stå och laga allt från grunden från dina egenplockade odlingar utan du har tidspress. Du behöver snabbt få i dig en lunch eller middag och då blir det snabbmat som tyvärr inte är det bästa för oss, varken näringsmässigt eller hur den maten påverkar hela vårt matsmältningsystem.


Här funkar FitLine fantastiskt. FitLine erbjuder näringsämnen i form av lättillgängliga och lättupptagliga näringsämnen som är enkla att smälta, absorbera och ta upp. På så sätt kan kroppen få den näring den behöver för att bättre hantera effekterna av stress. Men en sak till, FitLine är även extremt lätt att använda, bara blanda din påse och drick. Det går både snabbt och är enkelt.


Det finns massor av svar på frågan ovan men en sak till som jag vill ta upp är, näringen i dagens mat ser inte ut som den gjorde förr. Mycket av vår mat är med om långa transporter och får inte sitta kvar på sin planta så länge den ska för att ge oss optimalt med näring, det skördas helt enkelt omogen och kommer till Sverige med mindre näring i sig än om du hade bott där tex bananen skördades. Sen för att inte kika på vad som händer med all besprutning av vår mat och all mat som idag är processad. Jag kommer inte skriva mer om detta men JA jag tycker absolut att alla människor idag behöver äta extra tillskott.


Vad är det unika med FitLine?


Det absolut mest unika med FitLine är UPPTAGET! Det är det enda som är unikt, om man kikar på ingredienserna så är det endast vanlig näring från frukt och grönt inget annat. Men UPPTAGET det är verkligen det som gör skillnad. Det gör att näringen går dit den ska och gör sitt jobb, det är även därför väldigt många känner effekter av produkterna ibland redan vid sin första drink. FitLine har ett unikt världs patent, som heter NTC, Närings Transport Konceptet. Det gör bla att kroppen tar upp näringen till 95-99%, jämfört med vanliga tillskott som ligger på mellan allt mellan 0-20% upptag.


Vad ska jag börja med?


Jag tycker alltid att man ska börja med vårt optimalset, vårt optimala set för hälsan som jag brukar säga. Då ingår en morgondrink och en kvällsdrink. Super enkelt, gott och effektivt. Morgondrinken som jag kallar den heter egentligen PowerCocktail.


I morgondrinken får du de bästa extrakten från högkvalitativa bär, frukter, grönsaker, örter och kryddor. Den kombinerar en blandning av polyfenoler och vitaminersom ger mer energi och bättre koncentration samtidigt som den bidrar till immunsystemets normala funktion.
Innehåller lösliga och olösliga fibrer från frukt, grönsaker och spannmål samt levande aktiniska bakterier (L. reuteri, L. acidophilus)


Den är även rik på vitamin C som bidrar till att upprätthålla immunsystemets normala funktion.
Den är även fullproppad med på vitamin B6 som bidrar till normal energigivande ämnesomsättning.
Även vitamin B6 (pyrodoxin), vitamin B12 (kobalamin) och vitamin C bidrar till normal fysisk funktion.
Sen är det även Vitamin C, vitamin B2 (riboflavin) och B3 (niacin) bidrar till att minska trötthet och utmattning.
Morgondrinken med alla ingredienser har verkligen hjälpt mig till balans, energi, bort med sötsug och ett starkare immunförsvar.

I optimalsettet ingår även Restorate, även kallas kvällsdrinken. Det är en god, effektiv drink som då tar effektivast på kvällen. Restorate är den perfekta "god natt"-drycken med en kombination av högkvalitativt kalcium, magnesium, järn, zink, selen, koppar, mangan, krom och D-vitamin.
Den är rik på zink som bidrar till normal syra-/basmetabolism
Zink bidrar även till normal fertilitet.
Den är även fullproppad med på zink som bidrar till normal kolhydrat- och fettsyrametabolism.
Rik även på vitamin D som bidrar till immunsystemets normala funktion.
Kvällsdrinken har verkligen hjälp mig med min återhämtning och sömn, jag älskar den och alla mineraler i den är verkligen effektiva.

Detta är det optimala settet att börja med och som dom flesta startar med. Såklart gör jag även individuella lösningar till just dig, beroende på hur just du mår.


Vill du veta mer så får du här en 7 min info film jag spelat in: FitLine 7 min info

Hur gör du om du är NYFIKEN och vill testa?


Hoppa in i min Webshop om du vill läsa och kika lite mer: Min webshop


Vill du testa 10 dagar? Hör av dig till mig så fixar jag prova på påsar. Det tar jag 350:- för inklusive frakt. Maila mig bara på [email protected]


Vill du komma igång med produkterna direkt gå då med i FitLineClub, då får du exklusiv tillgång till en guldgruva av specialerbjudanden, rabatter och andra erbjudanden. Medlemskap i FitLine Club är GRATIS. Här kan du köpa dina produkter och bli förmånskund och få 10% rabatt: FitlineClub


Vill du ha 20% Rabatt och bli återförsäljare av och dom bästa produkterna, enligt mig, på marknaden. Då kan du registrera dig som TeamPartner (återförsäljare) direkt här: TeamPartner


Jag hoppas verkligen vi hörs, om du beställer på ngn av länkarna ovan så kommer du att få ett mail med mig och bli erbjuden ett samtal, så vi kan stämma av vad du vill ha hjälp med och vad du vill ha för resultat. Jag finns här för dig.


Kram o ta hand om dig/Johanna