Att uppnå sina drömmar och mål

Att uppnå sina drömmar och mål

Nov 09, 2020

Vad är det som gör att vissa människor uppnår sina drömmar och mål? Vad är det som gör att det går så lätt för vissa och andra går det inte alls för? Känner du dig jäkligt frustrerad över att det inte händer något för dig? 

Det är så häftigt när vi vet att vi kan påverka våra liv genom att drömma och sätta upp mål! 

T ex så kan det vara så att vi önskar oss ett nytt jobb, vi börjar drömma om vad vi vill jobba med, vart vi vill jobba och hur! Vi kanske sätter upp ett mål att vi ska byta jobb inom sex månader! Så häftigt, är allting klart nu? Är det bara att vänta?

Om nu attraktionslagen funkar så behöver vi bara drömma och sätta mål och fokusera på det vi vill varje dag! Eller?

Action, en sak som många glömmer är att ta action! Att verkligen leva i sin drömmar, bestämma sig och vara kvar i drömmen! Det gör att vi utstrålar byta jobb energi vart vi än går, vi kommer prata med människor på stannat sätt och det är större chans att ett jobb dyker på oss än om vi bara sitter hemma och drömmer! Det är som att låsa upp en dörr, action är nyckeln till att öppna dörren mot drömmen!


Med dessa ord så menar vi inte att man ska ta action och bli en jägare som bara har fokus på målet! Då kommer du missa möjligheter! Men om du har tillit och en inre tro på att drömmen ska bli sann du behöver du inte jaga! Det kommer ske med lite action. 

Nu ska du få lite action tips 

Vad som är viktigt är att ta små steg varje dag mot ditt mål. Om du varje dag håller fokus och tar action mot målet så kommer det att hända. Väldigt ofta så går det inte lika fort som människor vill och då slutar man. Om man slutar så kommer man troligast inte att nå målet. Man slutar drömma, hålla fokus på målet och man slutar ta action. 

För att nå dina mål och drömmar och för att ta action så behöver du veta vilka steg du behöver ta, sätt dig ner och skriv ner vad du behöver göra för att nå dit du vill. Kom ihåg att resan till målet kan bli annorlunda än vad du har tänkt och du kanske kommer behöva byta action under resans gång. 

Skriv ner vad du är grym på. Vad är dina speciella drivkrafter? Om du skriver ner detta så kanske du även ser vart du behöver ta hjälp eller/och vart du behöver fokusera. 

Våga börja prata och bolla vad du vill och vad du drömmer om med andra. Om du gör det kommer det troligast att dyka upp ett jobb eller dylikt via någon av dina kontakter.


Kommentera gärna nedan! Vad gör du för att komma närmare dina drömmar och mål? Ha en fin dag alla drömmare/Johanna