Balans

Balans

Oct 15, 2017

Vilken jäkla helg jag har haft. Jag har vart på kongress hela helgen och det har varit fantastiskt kul. Jag har träffat 600 andra brinnande personer, men tyvärr inte hunnit prata med alla. Livet är bra härligt och idag på min lilla löptur tänkte jag just på livet och på balans. Hur otroligt viktigt det är med balans för mig. Många av er vet att jag älskar att träna, att jag är målmedveten och att jag inte hoppar över något som jag bestämt mig för att göra. Och för att lyckas med det krävs det lite planering och ibland lite bestraffning.

Igår var bestraffningens dag då lördagens otroliga fest kväll gav mig en trött kropp och otroligt lite sömn. Men har man bestämt sig så har man och då är det bara att ge sig ut. Det är så otroligt viktigt för mig att få in båda delarna i livet, både lite vin och träning. Jag brukar säga att knepet för att orka är att sluta med vinet i tid, gå och lägga sig i tid och att dricka mkt vatten under kvällen. Allt det gjorde jag INTE i lördags. Jag slutade inte med vin i tid, jag gick inte och la mig i tid och jag drack typ inget vatten under kvällen. Men ack så kul vi hade. Det var så fantastiskt underbart.

Jag är fortfarande inte riktigt återhämtad trots att det är måndag, kom ihåg att jag fyller 40 år i april och då blir det så ;)

Men för att hålla mina mål och min disciplin så sprang jag igår och även idag. Inte alls dom bästa passen, men för att jag vet att om jag gör det kommer jag snabbare tillbaka till min starka älskade kropp. Gillar inte alls känslan av trött och ynklig.

Jag är så himla tacksam över mitt liv, mina vänner, mitt team, alla starka personligheter jag känner, mitt fantastiska företag, produkterna jag jobbar med, alla kunder och allt bus som händer i mitt liv. Jag har hittat den rätta balansen i mitt liv som gör att det så otroligt härligt att leva.