Energi, koncentration och fokus!

Energi, koncentration och fokus!

Mar 22, 2023


Brist på detta är ju precis det man har när man är i utmattning, men väldigt många som inte är i utmattning har också brist på energi. Det är super vanligt att vi går omkring och är trötta och utan energi.


Känner du igen dig?


Är det något du vill ha? Mer energi?


När jag fick det, det var då jag orkade börja göra förändringar! Utan energi så gick det inte! Vet du att kroppen behöver B-vitaminer för att hålla uppe energin, för att hålla dig pigg?

B-vitaminer kan även ge dig bättre hud, hår och naglar men även motverka inflammationer i din kropp. Alla B-vitaminer är alltså ansvariga för olika viktiga funktioner i vår kropp och knopp. Dom är även ansvariga till att våra nerver-, hjärtat-, hudens- och ögonens hälsa är på topp. Dom reglerar även hormonfunktionen och används också för att upprätthålla en hälsosam ämnesomsättning och ett välfungerande matsmältningssystem.


I mina B-vitaminer finns ett helheltskoncept som gör att du får i dig alla viktiga B-vitaminer men även Brunalg och Guarana.

Brunalg fungerar som hemoglobin och hjälper kroppen att binda syre i blodet.


Guarana är en fantastisk växt


  • Den är en naturlig källa till energi, Guarana innehåller koffein som är balanserande för kroppen och inte stressande som kaffe-koffein så du får en jämn energiökning. Ta guarana istället för kaffe det mår du bra av!
  • Det finns forskning som visar att guarana kan skydda mot cancer. Mer forskning behövs men den kan hindra cancerceller att växa enligt forskning.
  • Guarana ökar din inlärningsföråga. Boostar hjärnan och ökar din koncentration och ditt fokus.
  • Guarana är bra för hjärtat och i och med att det förebygger blodproppar kan det hjälpa till att skydda mot stroke och hjärtattack. Det minskar också plackbildning i kärlen
  • Skyddar även huden mot UV-strålar och har anti-aging effekt på huden.
  • Sist men inte minst, Guarana kan minska smärta och många får hjälp med t ex huvudvärk och migrän.


Jag älskar produkterna och känner verkligen av dom. I min utmattning när jag var super trött så fick jag snabba resultat på min trötthet. Men nu idag när jag är frisk älskar jag att använda dom som extra energi innan träning. Jag behåller även energin hela dagen vilket är fantastiskt. När andra dricker kaffe dricker jag min Vitamindrink!

Lite kundresultat


“Jag jobbar 3-skift och till för inte alls länge sedan hade jag helt slut på energi och kände mig konstant trött. Detta ändrades med B-vitaminerna. Mina resultat: mycket mer energi och kraft!”


“Jag har använt b-vitaminerna nu i 3 månader och älskar dom. Dom ger mig mer energi och fokus och jag orkar hela dagen, jag har även slutat sova efter jobbet”


“Jag har fått en en helt annan ork vid träning”


“Att vakna upp som småbarnsmamma efter en vaken natt är tungt. Men nu när jag använt produkterna ett tag märker jag skillnad. Jag orkar på ett annat sätt, jag tappar inte min ork och i och med det kan jag även vara en bättre och gladare mamma”


Hur använder du dem?

Det är ett pulver du blandar i vatten och dricker under dagen när du vill, när du behöver extra energi, istället för kaffekoppen, före träning eller viktiga möten när du måste vara koncentrerad. En allroundprodukt som du kommer att älska!

För att veta mer så vill jag gärna komma i kontakt med dig, du kan antigen boka in ett gratis samtal med mig eller så kan du maila mig, allt för att jag vill kunna hjälpa dig på bästa sätt.


Här finns jag: [email protected]

Tryck HÄR för att boka in ditt samtal med mig, glöm inte att det är din tur nu!


Ha en super pigg och glad dag/Johanna