Malta med bästa jobbet

Malta med bästa jobbet

Sep 14, 2017

Jaha då var men hemma igen efter världens bästa resa. Så känns det verkligen varje gång efter jag har rest med bästa människorna och bästa företaget. Vilken fest, vilken återhämtning och vilka äventyr. Inte en minut har vart tråkig. Varje minut har vart en upplevelse.

Tänk att jag är med om detta, att jag får uppleva dessa fantastiska resor men framförallt alla människor. Det tar jag verkligen med mig från årets resa, att alla är så fina. Att alla delar sina historier och är också på riktigt intresserad av att höra andras historier. Jag tar med mig det blåa vattnet, den oförstörda naturen, sanden mellan tårna och alla ljud. Jag tar med mig kärlek och bus och pepp inför att du ska följa med nästa år.

Vill du med? Ja va kul, vi åker till Kroatien nästa gång. Så vill du ha en förändring, vill du leva och busa, vill du jobba med mig och hälsa. Vill du ha sjukt kul på jobbet, höra andra människors historier och hjälpa andra till super hälsa. Då vill jag att du hör av dig nu, för vi ska till Kroatien ihop om 1 år. Iiiiiiii så kul! Jag är peppad, är du?