Hur jag förändrade mitt liv

Hur jag förändrade mitt liv

Oct 15, 2020

När jag var sjukskriven för min utmattning kom jag i kontakt med ett Network marketing företag.

Gissa om jag var sjukt skeptisk, både till produkterna men även till företagsformen.

Jag hade på olika sätt hela livet jobbat med olika produkter och försäljning på olika vis så jag var totalt emot direktförsäljning. Att arbeta som fristående säljare hemifrån trodde jag inte alls på. Jag trodde inte det var möjligt och jag tyckte det var pinsamt!


Jag menar vem vill ha massa homepartys och måsta pracka på sina vänner massa produkter?


Det var på riktigt så jag såg på företagsformen.
Men jag vågade testa mina älskade produkter och när jag såg mina och andras resultat då öppnade mina ögon upp sig och jag såg andra möjligheter.


Jag trodde att alla företag inom network marketing var pyramidspel och att det faktiskt inte fanns någon som kunde leva på det. Men här står jag idag med ett extrajobb som blev ett heltidsjobb.


Och jag vet så mycket om pyramidspel och vad det är för galen bransch och jag vet även okunskapen som många har om network marketing, jag har ju nämligen haft okunskapen själv.


Jag känner även många som jobbar bara med mitt network marketing företag och inget annat, en av dom är jag.

Väldigt många hoppar på network markering för att tjäna extra pengar enkelt. Men jag ska säga att ingenting är enkelt utan man måste jobba och hitta sitt sätt, man måste våga drömma, sätta upp mål och man bör våga prata också.


Men om du trivs med att vara social och om du tror på produkten så vet jag att du har alla förutsättningar och det finns enorma möjligheter för att få ihop en bra inkomst på denna typen av jobb hemifrån.


Jag vet att du kan lägga upp ditt jobb på det sätt som du vill. Du kan jobba med att ha homeparty, du kan sköta allting online via sociala medier eller bara prata där du är utan att ha massa möten.


Det viktiga med denna form av jobb är att du hittar det sätt som passar dig. Hur vill du jobba? Kanske vill du jobba på olika sätt och kan tänka dig att väva in olika sätt att jobba på för att hitta ditt sätt! Det har jag gjort och gör fortfarande.


Det finns dock både bra och mindre bra företag inom network marketing och jag kan säga att under mina 9 år då jag på olika vis varit aktiv har jag stött på flera olika. Många av dom är inte kvar idag.


Vilka företag som är bra eller mindre bra, ska inte jag skriva om men jag kan ge dig lite råd på vägen om du letar efter ett företag.


  • Det viktigaste är att du ska kunna stå för produkten, du måste gilla varan och helst av allt fått egna resultat.
  • En sak som är super viktig att kolla är att du inte MÅSTE värva andra till säljare för att kunna tjäna pengar, att du istället får din bonus på produkterna du säljer och att bonus aldrig fryser inne.
  • Kolla om du måste lägga in en startavgift för att komma igång, hur hög är den? Behöver du köpa upp ett lager?
  • Kolla noga om det finns reglerna som kan begränsa din framgång. Behöver du ha ett visst antal homepartyn/möten? Behöver du ha en jämn organisation, får du inte ut din bonus förrän du uppnått vissa krav?

Prata med någon som jobbar med network marketing och har lite koll! Du får gärna prata med mig, med risk att du får höra hur mycket jag älskar mitt företag och varför!


Vad har det betytt för mig att jag vågade?


Det har betytt att jag idag är min egen chef och min enda anställda, att jag jobbar ihop med ett underbart team över hela Sverige. Att jag har kunder över hela Sverige och några runtom i världen. Att jag har blivit så mycket modigare och tryggare i mig själv. Att jag till 100% styr all min tid både på jobbet och privat! Jag älskar mitt jobb och det finns inget annat jag vill göra än att hjälpa fler göra samma sak. Det är magiskt!

Vill du prata med mig, boka gärna in ett samtal genom att skicka ett mail till [email protected] så bokar vi ett samtal.


Ha en super fin dag och du, våga chansa och våga hoppa!


Jag har gjort det och det är det bästa jag gjort i hela mitt liv.


Kärlek/Johanna