Jag vet att det inte är lätt

Jag vet att det inte är lätt

Feb 05, 2018

Jag vet att det inte är lätt.

Men jag vet att jag gjort rätt.

Att jag följt mitt hjärta och att jag jobbar mot min dröm.

Vissa delar har jag redan uppfyllt och det är den totala friheten att styra min egen tid. Det har varit ett av mina viktigaste och tydligaste mål med att bli egen företagare.

Att på riktigt styra min egen tid.

Det är inte lätt att driva eget, eller att driva ett företag åt ngn annan eller att vara anställd. När jag var anställd med mycket ansvar så innebar det att jobba jämt, vara tillgänglig och att anpassa mina tider efter utbud.

Detta gjorde att i mina jobb alla år som anställd har jag jobbat till 200%. Inte 100% utan 200%. Jag har verkligen tänkt på detta i veckan då jag har varit sjuk, jag är sällan sjuk men i veckan har jag varit det. Jag har tänkt på hur det var tidigare att vara sjuk.

Kylen var fullproppad med alla 1000 olika värktabletter, hostmedicin och ja du kunde hitta allt hemma hos oss. Allt för att om sjukdomen kom proppas in i kroppen för att fortsätta i samma tempo. Tempot kunde ej dras ner, för då blev ju nästa vecka ännu mera jobb.

JOBB, JOBB, JOBB, stress, stress och STRESS!

Det många förknippar med eget bolag är att när man är sjuk måste man jobba för annars blir det mer jobb, personal som är sjuka och det måste fixas vikarier, budget som måste följas, hyllor som måste fyllas, ordrar ska ska göras osv.

Jag är så glad att jag driver mitt eget bolag på det vis jag gör, det passa mig och min livsstil perfekt. Jag har inga anställda bara underbara samarbetspartners som alla driver sitt eget mot sina drömmar och mål. Vi hjälps åt och om det händer ngn något så hjälps vi åt.

Jag står utan lager på produkter, det håller bolaget jag samarbetar med åt mig, detta gör att jag slipper ligga ute med massa pengar som jag annars skulle bli stressad över.

Jag slipper inventeringar, faktureringar osv...

Jag gör bara det roliga jobbet, pratar med underbara kunder som vill må bättre. Jag lever min dröm och är så otroligt tacksam för det varje vecka, men som sagt var denna vecka har jag varit lite extra tacksam. 

Kom ihåg att du är GULD värd.

Kärlek/Johanna