Jobba hemifrån

Jobba hemifrån

Feb 22, 2023

Är du sugen att börja jobba hemifrån med att hjälpa människor? Kanske vill du styra din tid fullt ut. Kanske har du testat att jobba hemma en tid och gillade det, men nu är det andra tider och det går inte jobba hemifrån längre på din arbetsplats. Du vill, men du vet inte hur! Inom networkmarketing som jag jobbar med, får man jobba precis hur man vill. Jobba hemifrån, jobba på cafe, jobba vart du vill helt enkelt. Networkmarketing är ett super upplägg för dig som vill styra din tid och jobba hemma. Jag kan hämta och lämna mina barn när jag vill. Jag kan träna på dagen och inte sent på kvällen. Jag kan ha hund och gå ut med henne flera ggr per dag, ofta med ett telefonmöte i öronen. MAGISKT!

Låter detta intressant? Då tycker jag du ska fortsätta läsa...


Du som inte följt mig tidigare kanske undrar vem fasen jag är! Johanna Folmerz heter jag och bor i Umeå, 2012 kom jag i kontakt med networkmarketing. Jag var nämligen sjukskriven för utmattning och en gammal kollega till mig hörde av sig och berättade om produkter hon börjat med och som hon jobbade med i eget bolag på heltid. Hon trodde att produkterna kunde hjälpa mig.


Skeptisk som jag var dröjde det en tid innan jag testade och det som verkligen fick mig att börja var orden: Om du gillar produkterna kan du jobba hemifrån med dom.


Jag blev eld och lågor då jag visste att jag inte ville tillbaka till mitt gamla jobb och jag ville styra min tid till 100% och drömmen var verkligen att jobba hemifrån.


Tänk om det kan bli så och tänk om lilla jag kan bli egen företagare, det var också en dröm jag jag hade haft länge.

Network marketing är ett grymt bra extrajobb för många människor, men det kan om du vill även bli ditt enda jobb. Så är det för mig. Jobbet passar verkligen alla, ung som gammal, man som kvinna osv...det endas om krävs är en vilja till förändring och att du vågar testa.

När jag började med näringen och läste på om businessen fattade jag verkligen grejen och la ner tid på att få det att funka. Jag fattade att utan mina egna resultat skulle inte businessen funka. För jag kan INTE rekommendera produkter som inte ger resultat, som tur var har dom verkligen hjälp mig och min familj med vår hälsa. Jag älskar dom och det gör att jag idag lever endast på att jobba med mitt egna bolag och dessa ljuvliga produkter.


Jag älskar det och det har gett mig möjligheten jag så länge drömde om, att jobba hemifrån. Som vilket annat företag som helst som du startar så krävs det att du gör jobbet. När jobbet görs så kommer du att få en inkomst.


Enkelt?


Nja, men det är värt allt och det funkar.

Så här funkar Network marketing:


Du kommer i kontakt med ett företag och förhoppningsvis en grym coach, som kan visa dig hur du gör jobbet. Skulle vara super kul om jag fick äran, jag älskar verkligen att hjälpa människor igång och få dom att se möjligheter och att jobba mot sina drömmar och mål. Det är en stor del i att lyckas att verkligen se sina drömmar och mål, vårt team jobbar extremt mycket med det.


Företaget som ligger bakom produkten lägger all sin kraft på utveckla dom allra bästa produkterna. Det dom inte gör är att lägga massa pengar på marknadsföring.


DU är marknadsföringen. ALLTID!


Du blir ambassadör för företaget och produkten. Du hittar kunder som köper varor via din hemsida, som alltid ingår om du väljer att jobba med mig. Du hittar alltså kunderna, det gör inte företaget åt dig, men du får alla hjälpmedel du behöver.
Varje månad får du provision för det arbetet du gjort. Vi får det alltid den 16:e varje månad.
Du kan jobba både offline och online.
Om du gillar att jobba online, kan du jämföra jobbet det med hur alla influensers på nätet gör på sina kanaler, dom delar länkar och får provision på det. Precis så går det till.
Om du väljer att jobba offline så kan man tex prata med människor man träffar och känner, bjuda in till ett live möte osv...


Det bästa är att man kan jobba både online och offline det gör jag.


Försäljningen sker alltid online i din egna webshop du får av företaget! Du kan förstås sälja produkter från eget lager. Men det jag älskar med företaget jag jobbar med är att man inte behöver ha ett lager. Lagret här i Sverige ligger i Ängelholm, men det finns lager över hela världen.


Du slipper hantera utskick, fakturor osv. Kontoret i ditt land gör allt tråkigt till oss och du får göra det roliga, prata med folk. Men största fördelen att du inte behöver varken köpa upp ett lager eller ha en lokal att ha produkterna i.


Du behöver ingen förkunskap för att komma igång men jag tycker att det är bra om man har ett intresse för människor. Allt om näringen får du hjälp med. Att arbeta med människor och att hjälpa människor må bättre är något många gillar och det gör det lätt att komma igång som ambassadör. Gillar man inte människor är det ett super svårt jobb.

Det krävs en viss investering för att komma igång. Framförallt av din egna tid. Utan att lägga ner tid på jobbet, kommer du inte att lyckas. Det man fokuserar på växer, så är det även när man startar sin egen business, vilken business som helst.
Du kan sälja produkter som du aldrig testat eller använder. Men om du köper hem och testar brukar det gå lättare att berätta för andra om dina resultat. Jag tror inte på att man bara börjar sälja, jag vill att alla testar produkterna och verkligen gillar dom. Att man rekommenderar dom med hjärtat för att hjälpa andra må bättre.
Så tid och en liten investering för att testa produkterna. Det är det du behöver lägga för att komma igång. Det är den bästa investering jag gjort i hela mitt liv. Jag jobbar hemifrån med människor jag älskar. Jag hjälper människor till bättre hälsa men även en helt förändrad livsstil. Jag styr min tid till 100% och på den tiden hinner jag både satsa på mig och på min business.


LOVE IT!

Vill du komma i kontakt med mig mailar du på [email protected]

så berättar jag mera. Jag bokar gärna in ett samtal med dig, där du kan ställa dina frågor och jag kan berätta mera.


Kram i massor från mig till dig, jag ser framemot att höra av dig.
/Johanna