Kicka igång din energi!

Kicka igång din energi!

Jun 17, 2024

Här är några tips för att boosta din energi. Jag vet att många kämpar med trötthet idag. Att vakna trött, känna sig seg, fokuserad bara på att vila och kämpa med arbete och hushållssysslor är vardag för många, och jag har själv varit där.


Här ska du få lite tips av mig:


💕Sov som en stock:


Det är gött med sömn för att ladda batterierna och boosta energidepån. Sträva efter 7-8 timmars sömn varje natt och få gärna en regelbunden sovstund. Med det menar jag försök lägga dig ungefär samma tid varje kväll och vakna ungefär samma tid varje morgon, då hjälper du både kroppen och knoppen att komma ner i varv och sova lättare.


💕Mumsa i dig bra mat:


En hälsosam tallrik fylld med bra mat påverkar mer än du tror. Säg hejdå till snabba kolhydrater och socker, de bjuder bara på en garanterad energidipp senare under dagen. Äter du redan bra mat och får inte resultat på din energi, testa mina bästa tillskott dom gjorde susen för mig. Här kan du kika in vårt Optimalset som jag började med. Super gott att dricka, lätt att blanda och effektivt som attan.


💕Rör på fläsket:


En svettig aktivitet pumpar upp energin genom att boosta blodcirkulationen och syresättningen i kroppen. Ta en svängom med en promenad, yoga eller gymmet. Rörelse kan ju också göra en trött men i det långa loppet så ger regelbunden motion energi.


💕Vatten, vatten, vatten:


Utan vatten blir du som en slö kaktus. Sippa på vattnet hela dagen, speciellt om du är en rörelseglädjefantast. Är det varmt ute men även inomhus är det super viktigt med vatten. Så ha med dig en vattenflaska så är det lättare att komma ihåg att fylla på under dagen.


💕Chilla lite:


Marathonarbetspass leder till noll energi. Ta regelbundna pustpauser, sträck på dig, lufta hjärnan eller slappa en stund. Detta gäller då inte bara på arbetet utan även hemma, ta pauser.


💕Tackla stressen:


Stress suger musten ur dig. Testa fridfulla knep som meditation, djupandas eller mindfulness för att hålla stressmonstret i schack. Skogspromenader är min grej för att komma ur stress.


💕Häng med folk du gillar:


Häng med polarna för en energiboost och extra glädje. Planera in regelbundna sociala häng för att hålla humöret på topp. Glädje ger energi.


💕Snooza koffein och alkohol:


Kaffe och alkohol kan sabba både sömnen och energin. Klunka kaffet tidigt på dagen och dra i bromsen på alkoholen.


Genom att få in dessa enkla tips i din vardag, kommer du snart känna dig som en energibomb redo att tackla dagens äventyr!


Har du redan testat dessa tips och känner att det inte hjälper. Har du 0 energi och orkar inte ens ta tag i en enda förändring? Vill du ha hjälp till energi för att orka förändra?
Då tycker jag det är dax att testa mina grymma, effektiva kosttillskott som hjälpte mig.


Vill du veta mera? Maila mig ska jag skicka dig super bra info.


Här får du även en info film där jag i 7 min berättar mera.


KRAM till dig från mig/Johanna