Naturlig ENERGIdryck?

Naturlig ENERGIdryck?

Jun 24, 2024

Att välja att dricka en naturlig energidryck kan ha flera fördelar jämfört med traditionella energidrycker som bla innehåller konstgjorda ämnen och höga doser av koffein.


Dom flesta människor dricker energidryck för att få energi, koncentraion och fokus. Låter det som något du skulle behöva, men som du vill få i dig naturligt och utan massa dippar. Då bör du bland annat få i dig mer B-vitaminer! Vi förbrukar extremt mycket B-vitaminer under en dag och särskilt om vi stressar kroppen och knoppen. Super viktigt både vid träning men även om du sovit dåligt eller ska in i skarpa möten. Eller om du helt enkelt bara vill må bra.

Här är några anledningar till varför man kan överväga att dricka naturlig energidryck och jag kommer ge dig bästa tipset på min ABSOLUTA favorit längre ner.


1. Hälsosammare ingredienser:


Naturliga energidrycker använder ingredienser som är hälsosamma och näringsrika, såsom grönt te, vitaminer och mineraler. Dessa ingredienser kan ge en mer hållbar energiöverföring utan att orsaka de plötsliga energistötar och krascher som ibland följer med traditionella energidrycker. Hållbar energi helt enkelt.


2. Mindre socker och artificiella tillsatser:


Många traditionella energidrycker innehåller höga mängder socker och artificiella tillsatser för att ge en snabb energikick. Genom att välja naturliga alternativ kan du minska ditt intag av onödigt socker och kemikalier.


3. Bättre för hälsan och välbefinnandet:


Genom att undvika konstgjorda ämnen och höga doser av koffein kan du minska risken för negativa effekter som sömnstörningar, ångest och hjärtklappning. Naturliga energidrycker kan ge dig en lugnare och mer balanserad energinivå som stödjer din allmänna hälsa och välbefinnande och som håller under hela dagen.


Sammanfattningsvis kan valet av naturlig energidryck vara ett hälsosamt alternativ som ger en jämn och uthållig energiboost utan de negativa effekterna av traditionella energidrycker.


Det är viktigt att göra medvetna val när det kommer till ens hälsa och välbefinnande, och att välja naturliga alternativ kan vara ett steg mot en mer balanserad livsstil.


Jag har sen 2012 druckit min absoluta favorit produkt ACTIVIZE som är ett naturligt B-vitaminkomplex. Den är grym att ta innan ett träningspass, inför viktiga möten eller bara för att du behöver extra energi. Kanske har du haft en natt du har sovit mindre, att då få fylla på med Activize är magiskt.


I Activize finns bla:


B-vitaminer som är viktiga för att du ska hålla dig pigg och är bland annat bra för just energi, koncentration och fokus. B-vitaminer motverkar även minnesstörningar, depression, lättretlighet, munsår, hjärtklappning och domningar.
Dom är väldigt uppiggande men även super bra för fettförbränningen.


B-vitaminer är dessutom viktiga för kvaliteten på hår, hud och naglar och behövs även för att motverka inflammationer. Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst om b-vitaminer men jag nöjer mig där.


I Activize finns även guarana som är en naturlig källa till energi. Guarana innehåller koffein som är balanserande för din kropp och knopp. Den är inte stressande som kaffe-koffein så du får en jämn energiökning som är balanserad.


Guarana ökar även din inlärningsförmåga. Boostar din hjärna och även den ökar din koncentration och ditt fokus. Den stimulerar hjärtat och det centrala nervsystemet, förstärker pigghet och lindrar trötthet, bra även vid astma. Dokumenterade effekter har guarana på att underlätta fettförbränning och minska trötthet. Skillnaden med koffein i kaffe, te, choklad och cola är att koffein i denna form ger en lugn och välgörande effekt och helt enkelt jämnare energi i kroppen. Binjurarna tex stressas av kaffe/te koffein men ej av guarana.


Jag måste även nämna brunalg som finns i Activize, den ökar bla syresättningen i kroppen.


I Activize är det endast naturliga ingredienser och smakämnen och inget tillsatt socker. Activize innehåller inte heller konserveringsmedel.


Jag älskar produkten och rekommenderar den med värme.


Här berättar jag lite kort om den om du vill lyssna.


Vill du testa kan du köpa den här. Vid köp av 2 st burkar, eller fler får du gratis frakt.


Jag finns alltid via min mail om du har frågor om ngt:

[email protected]


Kram och Kärlek/Johanna