Offerkofta!

Offerkofta!

Jul 16, 2024

Genom att ta av mig min egen offerkofta och börja ta ansvar för mitt eget välmående, insåg jag att det var dags att sätta högre krav på mig själv. Att ta eget ansvar över vad jag vill och vad jag inte vill.


Det var först då som mitt liv verkligen började förändras, från att må på botten till att nå toppen. Från att vara utmattad till att bli frisk. Från att vara anställd till att våga starta eget företag. Från att alltid säga ja till allt började jag säga nej till det jag inte ville.

MYCKET förändrades när jag bestämde mig.


Genom att sluta spela offerrollen och istället ta kontroll över min egen situation, kunde jag uppnå en ny nivå av själv-respekt och personlig utveckling.


Att våga sätta högre krav på mig själv ledde mig till nya möjligheter, styrka och en ökad känsla av framgång.


Att våga sätta högre krav på sig själv kan vara en utmaning, men det kan också öppna upp dörrar för nya möjligheter och stärka dig.


Här är några tips på hur du kan ta steg mot att våga sätta högre krav på dig själv:


1. Sätt tydliga mål:


Definiera klara och mätbara mål för dig själv. Genom att ha konkreta mål att sträva efter blir det lättare att motivera sig och arbeta mot framsteg.


2. Utmana dig själv:


Ställ dig själv inför utmaningar som pushar dina gränser och tvingar dig att växa. Ta steg utanför din komfortzon och experimentera med nya metoder och idéer.


3. Fokusera på positivt tänkande:


Tro på dig själv och din förmåga att klara av det du siktar på. Undvik negativa tankar och istället fokusera på dina styrkor och tidigare framgångar.


4. Sök stöd och feedback:


Be om stöd från vänner, familj eller mentorer i din strävan att sätta högre krav på dig själv. Ta emot konstruktiv feedback och använd den för att växa och förbättra dig själv.


5. Var ihärdig och tålmodig:


Förändring tar tid och kräver envishet. Ge dig själv tillräckligt med tid att utvecklas och växa, och var beredd på att möta motgångar längs vägen.


Genom att våga sätta högre krav på dig själv och arbeta mot att uppnå dem, kommer du successivt uppleva en ökad känsla av styrka och framgång.
Var öppen för att utforska din fulla potential och våga drömma stort - du kan uppnå mer än du tror!


Ibland är det just när vi tar oss själva i hand och tar steg mot förändring, som vi kan lyfta oss själva till nya höjder av glädje och balans i livet.


KRAM J


PS. Jag finns på min mail om du vill bolla ngt: [email protected]