Pirrar det till i magen?

Pirrar det till i magen?

Aug 03, 2017

Detta inlägg skrev jag på min facebooksida och det har verkligen gett mig pirr.

Jag känner mig levande när jag utmanar mig själv, när det pirrar lite i magen och när jag går utanför min comfort zone! Det tänker jag göra exakt nu i denna text! Det pirrar förståss när min kropp och knopp att flyga högt över alla karuseller, när jag klättrar högt i träden och när jag gör sånt jag aldrig gjort tidigare! Ni ska även veta att det pirrar för mig ibland att lägga ut texter och bilder på mig själv pga vad ska folk tänka och tycka? Men jag har kommit långt i den frågan, väldigt långt.

Men just nu när jag vill nå just dig, så funderar jag! Hur ska jag skriva utan att låta för på, hur ska jag skriva för att nå just dig! Du som vill ha en förändring, som är less på att leva ngn annans dröm, som vill göra skillnad och som vill ha lite “pirr” eller mycket “pirr” i vardagen! Som vill bygga sitt eget företag och hjälpa andra människor till bättre hälsa! Hallå är det du?

Om det är du kommentera detta inlägg med din favorit emoji, så kontaktar jag dig för utmanande och roligt “pirr” som kan förändra hela ditt liv! Precis som det gjort för mig. Nu pirrar det ordentligt för mig, för nu trycker jag på publicera även här på min blogg inte “bara” på Facebook!

MVH Johanna