Tacksamheten är total...

Tacksamheten är total...

Jun 04, 2024


Det är fantastiskt att känna tacksamhet över att ha möjligheten att lämna och hämta min Vega vid de tidpunkter som passar oss bäst. Att kunna vara flexibel och härvarande är en gåva som jag inte tar för given. Imorse var Vega super trött, jag kunde låta henne sova ut och när hon kom ner efter 9 så var hon utvilad, glad och peppad på att gå på förskolan.


Tänk vilken skillnad om jag hade varit tvungen att väcka henne vid 7, och få iväg henne till förskolan. Jag är så tacksam över att kunna styra mitt liv till 100%. Jag är extra tacksam över just det då jag vet hur det är att inte ha det som jag har det idag. Jag har nämligen varit den super stressade, irriterade mamman som tvingat upp trötta barn och släpat med dom till förskolan. Mina stora barn fick verkligen ha den mamman och det var inte en rolig tid, det var en tid av småbarnsår som verkligen var totalt utmattande.


Idag är det annorlunda. Genom att jag kan vara närvarande så upplever jag att vi skapar enormt starka band, jag hänger med i deras växande och utveckling samt att vi skapar minnen och upplevelser som kommer att vara ovärderliga för oss. Vi samlar minnen ihop. Jag är så tacksam för det.

Att jag kan anpassa mina egna tider för att vara där för barnen skapar en trygghet och tillit som är avgörande för en sund och kärleksfull relation. Att kunna kombinera arbete och föräldraskap på ett sätt som fungerar för mig och min familj är helt otroligt. Tänk att jag har skapat detta liv själv, jag har verkligen gjort det. Jag har gått från utmattad till att vända mitt liv till exakt det jag vill. Det bästa är att alla kan göra det, du kan om du vill...


Jag är så tacksam över FitLine produkterna som kom in i mitt liv 2012. Jag är så tacksam över att dom gav mig hälsan tillbaka. Jag är så tacksam över att jag såg möjligheter att hjälpa andra må bättre. Jag är så tacksam över att jag vågade hoppa av ekorrhjulet. Jag är så tacksam över alla människor som på olika sätt varit med på denna resa. Jag är så tacksam över att jag kan styra mitt liv som jag vill ha det. Jag är så tacksam över så mkt.

Tacksamhet är verkligen en positiv känsla av uppskattning, erkännande och glädje och jag upplever att det är ett otroligt skönt ställe att vara på. En plats i mig av tacksamhet gör så mkt för allt, för hela livet. Att känna tacksamhet handlar om att vara medveten om och värdesätta de goda handlingar, situationer eller relationer man har i sitt liv. Det är verkligen en sinnesstämning som innebär att man erkänner och är tacksam för det man har, istället för att fokusera på det som eventuellt saknas. Jag älskar den känslan.


Jag vet att om man fokuserar på tacksamhet så växer tacksamheten och ger ökad lycka, välbefinnande och ömsesidighet i relationer, eftersom det skapar en positiv och öppen inställning gentemot livet och andra människor.


Allt vi fokuserar på växer och jag väljer idag tacksamhet. Vad väljer du?


Kram/Johanna