Trött på att vara utmattad?

Trött på att vara utmattad?

Apr 25, 2023

Är du trött på att inte ha tillräckligt med energi?

Är du trött på att inte ta dig upp ur sängen?

Vet du inte hur du ska hantera din stress?

Vill du bli fri från din utmattning en gång för alla?

Är du less på att bara få tänka på när du får sova?

Har du inte energi nog att umgås med din familj och dina vänner?

Hur skulle det kännas för dig att bli fri från din utmattning?

Är du orolig för att du aldrig kommer att bli frisk?

Är du stressad både på ditt jobb och hemma?

Känner du igen dig, då kan jag hjälpa dig!

Jag heter Johanna Folmerz och bor i Umeå, jag har personlig erfarenhet av utmattning. Jag vet hur det är att inte sova på nätterna, gå upp i vikt, inte orka ta hand om sina barn , vara orolig för att aldrig bli frisk och massa andra saker. Men det som är med mig är att idag är jag så glad och tacksam för att jag varit utmattad och gjort den här resan.


Visst låter det sjukt?


Men det är sant jag är tacksam idag. Utmattningen har lärt mig att känna mig själv och har gett mig helt nya perspektiv på mitt liv. Utmattningen har fått mig att se vad jag vill, vem jag är och även att våga säga nej. Utmattningen har gett mig ett nytt jobb och helt nya möjligheter. Idag kan jag hantera stress på ett helt annat sätt än tidigare.

Din lärdom kan också bli din styrka precis som det blev för mig. Låter det som en omöjlighet? Jag fattar, så kändes det väldigt länge för mig.


När jag var sjuk fick jag aldrig prata och bolla med någon som varit utmattad och blivit frisk. Jag bollade bara med andra sjuka människor och ju mer jag gjorde det, ju sjukare blev jag. Det var inte bra för mig, jag vet att jag var med i en grupp på facebook om utmattning och varje gång jag läste i den gruppen blev jag mer och mer deppig för varje gång, jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna bli frisk.


Idag jobbar jag med att hjälpa andra utmattade att må bättre och bli friska. Kanske är det din tur nu att göra en förändring och börja må bättre än bäst. Jag vet att det går, det krävs dock både tid och förändringar för att må bättre.

Jag vill gärna hjälpa dig att gå från utmattad till frisk. Jag brinner verkligen för att hjälpa människor att må sitt bästa jag och bli kvitt utmattningen. Jag har massor av olika utbildningar, bland annat kostrådgivare, friskvårdskonsult och coach men det allra viktigaste är att jag själv har varit utmattad och vet hur det är och har stor erfarenhet av att hjälpa människor med deras hälsa!


Jag erbjuder dig som är i utmattning eller dig som har hög stress i ditt liv enskilda samtal med mig. Ett samtal som handlar om dig och som kan ge dig tips och vägledning till att må bättre. Ett steg till bättre hälsa helt enkelt. Vad skulle ett sånt samtal kunna ge dig och vad kommer vi att prata om:


  1. Vi kommer att prata om dig och din bakgrund
  2. Jag kommer svara på frågor om mig och vad jag gjort för att må bra
  3. Utifrån det du berättar kommer du att få en övning som passar dig och som du kan göra för att må bättre
  4. Samtalet anpassas efter dig och det kan leda på ngt helt annat än det jag skrivit ovan efter som alla människor är olika och behöver olika saker


Jag har nu ett grymt erbjudande till dig som läser detta:


Du kommer får ett samtal med mig på minst 30 minuter/samtal där vi pratar om DIG, din hälsa och din väg mot att få må bättre i din utmattning.


Tveka inte utan boka nu direkt! Har du läst ändå hit så vet jag att det är din tur nu att bli kvitt utmattningen. Jag vill hjälpa dig.


Boka din tid här!


Du kan även maila mig om du har frågor och funderingar här är min mail:

[email protected]


Kärlek/Johanna