Vad behöver din kropp för att må bra?

Vad behöver din kropp för att må bra?

Mar 25, 2019

Är du ofta trött? Får du inga resultat på träning? Har du svårt att koncentrera dig? Är du ofta stressad? Har du svårt att slappna av? Sover du dåligt? Har du problem med magen? Är du ofta sjuk eller irriterad?

Detta kan vara tecken på näringsbrist. Något jag tycker du ska ta tag i, det kan förändra ditt liv och ditt mående.

Din kropp består av 100 000 miljarder celler och varje cell är en levande enhet som kan föröka sig, ta emot olika typer av information och sköta sin egen ämnesomsättning. Coolt eller hur?

Det som också är häftigt är att vi människor mår precis som våra celler mår så är det då inte smart att ge dom små rackarna vad dom vill ha?

Vad vill då cellerna ha? 

Dom vill ha näring, syre och vatten. Får dom det så producerar dom ENERGI men även koldioxid och slaggämnen som vi måste få ur kroppen.

Har vi för lite energi så kommer kroppen inte att prioritera att föra ut dessa ämnen utan dom lagras i kroppen och skapar obalanser och det gör att du inte mår bra.

Våra kroppar är fantastiska - när vi är i balans är vi faktiskt självläkande. Kroppen strävar alltid efter självläkning. Du tar förmodligen för givet att såret på fingret ska läkas av sig själv om du skär dig lite?

Faktum är dock att om vi är i balans och har allt vi behöver så ska kroppen kunna läka i princip vad som helst och såret på fingret kommer även att läka snabbare om du är i balans än om du inte är det. 

Många människor lever dock väldigt fel idag och vi skapar mycket obalanser och näringsbrister med vår livsstil. Hela vårt samhälle lever fel skulle jag vilja påstå.

Vad skapar obalanser i vår kropp?

 • stress
 • alkohol
 • mediciner
 • socker
 • för lite motion
 • skräpmat/processad mat
 • kemikalier
 • utsläpp och massa annat...

Eftersom vi lever så här idag behöver vi ännu mer näring än människor behövt historiskt och samtidigt så har vi förstört maten genom olika rön (t ex mättat fett är farligt - vilket gjorde att vi började äta väldigt mycket socker).

Även vårt odlingssätt idag där vi odlar samma sak på samma mark om och om igen och aldrig låter jorden vila vilket gör att mineralerna inte hinner bildas i jorden och därigenom inte kan hamna i grönsakerna. Helt galet! 

Vi skördar också vår frukt och grönsaker omoget och låter inte dom inte mogna i solen och sedan transporterar vi dessa långa sträckor.

Dessutom så processar vi maten vilket förstör ytterligare den lilla näring som finns (och tillsätter en massa skräp som vi inte vill ha)

Här ser du några exempel på hur näringen har minskat - skrämmande eller hur?

Obalanserna som skapas i kroppen av näringsbrist kan visa sig på olika sätt

Fysiska

 • Problem med matsmältning
 • Försämrat immunförsvar
 • Diffus värk och smärta
 • Eksem och allergi
 • Dålig sömn, ej utvilad
 • Sug efter tex kaffe och socker
 • Lång återhämtning
 • Uteblivna träningsresultat
 • Infertilitet


Emotionella

 • Irritation
 • Likgitlighet
 • Humörsvängningar
 • Nedstämdhet
 • Depression
 • Ångest


Mentala

 • Ofokuserad
 • Dålig koncentration
 • Omotiverad
 • Ingen initiativförmåga
 • Fastnar i negativa tankemönster
 • Ej nyfiken

Du kanske känner igen dig i något eller flera av dessa exempel. De är så vanliga idag att vi tror att det är så här det ska vara men det är det faktiskt inte.

Vi kanske också tror att det inte går att göra något åt det, men det går det! 

Du KAN må bra. Om man låter detta vara och inte gör något åt det så kommer det inte att bli någon förändring. Du kommer snurra på i ditt mående och tillslut så kan detta leda till olika sjukdomar och det vill i alla fall jag undvika.

Genom medvetna val kan du skapa balans i kroppen! Visst är det häftigt att jag kan påverka min hälsa. Men det är ett hjul av olika saker som måste till, jag tror på en helhet inte på att en sak löser allt.

Rör dig - Djupandas - Ha sunda relationer - Var positiv - Drick tillräckligt med vatten och se till att din Återhämtning är på topp.

Kroppen behöver röra sig, vi är inte gjorda för att sitta stilla, välj bort bilen och gå minst en promenad varje dag. Se till att du tar några djupa andetag flera gånger per dag. Det gör en fantastisk skillnad. Umgås så långt det går med människor som GER energi. Drick tillräckligt med vatten - vi består till största delen av vatten och kroppen behöver vatten för att fungera och för att rensa ut slaggprodukter. Sov! Vi behöver sömnen - en massa processer sker när vi är i vila för att återhämta och återuppbygga kroppen.

Men den sista och kanske viktigaste biten (förutom vatten och syre) är Näring

Superviktigt att vi får i oss tillräckligt med näring och du såg ju hur svårt det är genom maten. I en drömvärld skulle vi få i oss alla näringsämnen via vår mat idag, men så är inte fallet. Särskilt inte om vi inte redan är 100% i balans (och vem är det?) Jag rekommenderar varmt att ta ett extra näringstillskott av god kvalitet som komplement till ren oprocessad mat. Så viktigt!

När du får i dig tillräckligt med vatten och näring och börjar djupandas då kommer du att orka ta tag i alla de andra delarna också.

Du kommer orka vara positiv, orka röra dig mer och du kommer sova bättre och kroppen kommer återhämta sig effektivare. Allt hör ihop, vi har så häftiga kroppar tycker jag. Kom ihåg att vår kropp är självläkande när den får rätt saker av oss. 

Eftersom vi behöver mer näring än vi får från maten och det knappast hjälper att äta varierat (vi måste äta så mycket frukt och grönt för att få i oss det i behöver att det nästan är omöjligt) så rekommenderar jag starkt att du, om du inte gör det redan, börjat äta ett kosttillskott.

Tänk dock på att det är skillnad på kosttillskott och kosttillskott. Även här är kvalitet viktigt. Det finns många tabletter som innehåller mycket vitaminer men kan inte kroppen ta upp dom så är det till lite nytta. Dom kan hamna och lagras i vår kropp eller så får du en väldigt glad toalett.

Vilket kosttillskott jag rekommenderar och varför!

Jag har i över 9 år använt ett kosttillskott som heter FitLine. Det är helt unikt. Jag älskar dom!

Dom har ett patenterat koncept som heter NTC (näringstransportkonceptet) som säkerställer att det är så högt upptag som möjligt av näringen i produkterna. (ett patent kan man bara få om man bevisar att det fungerar och är helt unikt)

Normalt så tar du upp runt 30% av högkvalitativa kosttillskott men i och med NTC så tas 95-98% upp i kroppen. Näringen når ut till cellerna och det är ju där vi behöver den! Detta gör att vi ser snabba resultat på de flesta. Kroppen får möjlighet att göra sitt jobb! 

Hur använder du produkterna?

Det är väldigt enkelt. Det är ett pulver med bl a frystorkad frukt och grönt vi blandar i vatten och dricker en drink på morgonen och en på kvällen. Jag älskar alltså att dricka drinkar numera.

Vår morgondrink ger oss en massa vitaminer, guarana för energi, gurkmeja och pro- och prebiotika. Den är fantastisk för mage och tarm och i och med det stärks även immunförsvaret.

Mår magen bra mår kroppen och så även immunförsvaret bra. Alla vitaminer i den ger energi, koncentration och fokus. Och den är supergod!

Vår kvällsdrink ger oss en massa mineraler samt vitamin D. Mineraler behöver vi för återhämtning så därför är den perfekt att ta på kvällen men även bra att ta extra av efter träning t ex så att kroppen återhämtar sig fortare.

Mineralerna i den hjälper mot myrkryp, träningsvärk, sömnbesvär och kramper etc. Jag fullkomligt älskar mineraler idag, återhämtning är verkligen såååå viktigt!

Kom ihåg att det är inte produkterna i sig som ger några effekter – det är “bara” frukt och grönt. Du har en fantastisk kropp och det är din kropp som börjar jobba när den får tillräckligt med näring för att utföra alla processer den ska under dagarna och nätterna.

Eftersom det är naturlig ”mat” som innehåller det kroppen behöver så kan du få resultat på i princip vad som helst du har problem med i din kropp.

Men man kan aldrig garantera något eftersom det är din kropp som måste göra jobbet. Har du varit sjuk länge så tar det också lång tid att bli frisk men man kan se förändringar i kroppen rätt snabbt. Tänk om du bara får bli lite piggare!

Jag fick en förändring supersnabbt! För mineralerna började faktiskt arbeta i min kropp - jag hade mineralbrister, för den enorma återhämtningen jag fick var riktigt häftig. Magnesium som ju då jobbar för bland annat sömn och återhämtning gjorde så jag kom ner i varv…

Sen B-vitaminerna som finns i morgondrinken som fick mig att bli piggare var en riktig gåva. Att jag som var en tröttis fick bli piggare i få mer koncentration det var som en gåva från ovan. Men det var ju faktiskt bara B-vitaminer i superupptag. 

Jag har fått många resultat under resans gång och mycket händer i min kropp fortfarande!


Beställ nu!


Jag rekommenderar dig att verkligen ge din kropp en chans och testa produkterna i tre månader. Det tar olika lång tid för alla, många märker resultat redan inom några dagar, men för att det verkligen ska hinna hända något när man plötsligt börjar ge kroppen mer näring så är tre-sex månader en bra tidsram innan man utvärderar. 


Du får också mig på köpet! Du får ett samtal (eller messenger-kontakt) med mig där jag hjälper dig med DIN hälsa och vad du kan behöva göra utifrån din situation. Du får tips, råd och vägledning, inte bara om produkterna utan även kost och träning om du behöver.

Beställ här!

Har du några funderingar om produkterna eller om du vill ha råd på din specifika situation innan du bestämmer dig så kan du boka ett samtal med mig här så hjälper jag dig!

Kärlek,

Johanna


VIKTIGT! FitLine botar inga sjukdomar och inga resultat kan garanteras. FitLine är bara "koncentrerad mat", näring som våra kroppar behöver. Det är tillräckligt med näring som hjälper dig i vilken form den än kommer - FitLine är det jag använder och det som hjälpt mig och många av mina vänner att få må bättre på grund av NTC - så att kroppen kan tillgodogöra sig näringen på bästa sätt.