Vill du bli tidsmiljonär?

Vill du bli tidsmiljonär?

Oct 23, 2020

Jag kan leva mitt liv som jag vill för att jag är tidsmiljonär!

Visst låter det härligt, det är precis det det är! Härligt och lyxigt!
Jag älskar att jag väljer exakt hur mina dagar ser ut.
Jag älskar att dom ser varierande ut och att jag hinner fylla mina dagar med det jag vill och kan tacka nej till det jag inte vill!
Det är lyx för mig...
Vega är ju lite över 2 år nu o har nyss börjat på förskolan, det känns rätt för oss!
Hon går i en liten småbarnsgrupp med 4 andra barn och det känns också rätt, jag hade tänkt att ha henne hemma längre men jag såg att nu var det dax. Hon kan dock gå korta dagar och vara hemma lite då och då.


Men vilken skillnad det är i min energi nu när jag är 42 och småbarnsmamma än när jag var 26 och min äldsta dotter var liten.

Jag har energin, tiden, kraften och behöver inte stressa över den knapra ekonomin man kan ha som småbarnsförälder.
Mitt jobb är så kul och stimulerade och jag märker att jag är en bättre mamma när jag kan lägga mer tid på det jag brinner för.
Missförstå mig inte, jag brinner även för mina barn, mer än mitt jobb. Men för att vara jag och för att vara hel behöver jag få tiden med mig och mitt brinnande kreativa jag.
Jag har ett kall och det är att hjälpa fler till bättre hälsa men även till att bli tidsmiljonärer.
Tänk att jag kan göra det hemifrån och jag kan vara tillgänglig för familjen om dom behöver mig under dagen. Jag kan hämta hem barnen på 10 minuter om det behövs, det är lyx!

Jag har möjligheten att styra mitt liv för att jag jobbar med det jag gör.

Network marketing eller om du vill kan du kalla det direkthandel, kärt barn har många namn...
Jag jobbar med näringsprodukterna Fitline tillsammans med mitt team och jobbar bara med det!
Jag har ett helt fantastiskt team och tillsammans har vi hjälpt många till bättre hälsa och att bli nöjda kunder.
Tillsammans är verkligen ett ord jag vill höja upp i detta arbete, vi gör det verkligen tillsammans och det har bara blivit starkare och starkare dom senaste åren.
Vilket jäkla gäng vi är. Jag vill om du som läser detta är en del av mitt team, verkligen tacka dig från djupet av mitt hjärta för att du finns där som vän och som kollega, allt i en härlig blandning.

Det finns en så stor möjlighet här - för alla!

Tack vare alla nöjda kunder och alla fantastiska ambassadörer därute så får fler och fler veta om möjligheten till att använda våra fantastiska produkter och få grymma resultat men även möjligheten att på riktigt skapa en inkomst.

Sättet att jobba har gett mig möjligheten att styra min tid exakt som jag vill.
Jag kan bestämma vart jag jobbar, när jag vill jobba, hur jag vill jobba och med vem jag vill jobba med.
Det är grymt och det skapar en sån fantastiskt glädje och teamspirit.
Tänk att du har samma möjlighet som jag att göra detta. Det krävs nämligen ingenting för att starta.
Eller jo nu ljuger jag lite, det krävs investering i tid och en utgift på dina egna näringstillskott så du kommer igång och får testa om du gillar dom. Men utöver det krävs det ingenting mera.
Det spelar ingen roll vem du är och vart du kommer ifrån, det enda som krävs att du investerar och testar produkterna. För om du inte gillar produkten så tycker inte jag att du ska rekommendera den vidare.
Men älskar du dem, precis som jag och många andra då finns bara enorma möjligheter. När man är nöjd med något är det svårt att vara tyst, tänk tex när du har sett en bra film. Då brukar du vilja dela med dig av din upplevelse till nära och kära.
Precis så är det med produkterna.
Många har businessen som en hobbyverksamhet i början. Kanske jobbar man kvar med sitt vanliga jobb, bygger upp sin verksamhet under en mammaledighet eller på annat vis.
Som jag skrev innan det är svårt att vara tyst när man testar och inser att produkterna funkar...
Så möjligheten finns överallt, det gäller bara att se den. Det kan ju förstås vara svårt ibland, men då finns teamet och hjälper, peppar, stöttar och kanske om du vill håller dig i handen en stund.

Du kan skapa exakt vad du vill och du kan styra ditt liv exakt som du vill.

Det är magiskt och jag tror inte, eller jag vet att jag inte skulle ha haft denna möjlighet med något annat jobb där jag är anställd eller något annat eget företag.

Jag säger inte att det är lätt.
Jag säger inte heller att du kommer att bli tidsmiljonär direkt utan att göra jobbet.
Vi har ett sånt säkert och proffsigt företag i ryggen som hjälper oss med allt som är tråkigt. Lagerhållning, fakturering, påminnelser mm... allt tråkigt gör dom och allt kul gör vi! Företaget bakom Fitline heter PM International och är ett 27 år gammalt tyskt företag. Det är ett mycket solitt företag som har högsta kreditvärdighet så det känns väldigt säkert att jobba med dem.
Det vi gör är pratar med människor och sprider våra egna resultat och upplevelser med produkterna. Det är en glädje varje dag att få göra det och att få höra de historier sina kunder berättar om hur produkterna hjälpt dem. Och vet du att några av mina närmsta vänner idag är vänner som jag träffat via produkterna. Det är häftigt.

Om du är lite nyfiken så tycker jag att du ska boka ett samtal med mig så berättar jag mer. Du kan också maila mig på [email protected] om du föredrar det.

Du har inget att förlora! Tänk om du också kan bli tidsmiljonär?