Att styra mitt liv och min tid!

Att styra mitt liv och min tid!

Apr 30, 2024

Det är för mig det största som hänt i mitt liv, det och mina barn.


Att jag har fått möjligheten att känna mig fri är så sjukt häftigt, då jag verkligen inte känt så tidigare.
Att jag kan vara 100% fri i min tid och bestämma själv hur mina dagar kan se ut är stort, häftigt, magiskt och jag hoppas även att det är inspirerande för andra som vill men inte riktigt vet hur eller vågar.


Jag var just ute och gick i det soliga vädret och njöt och kände en otrolig tacksamhet skölja över mig. Jag har inte alltid haft det såhär, tvärtom jag har verkligen varit totalt i ekorrhjulet och snurrat runt.
Jag snurrade så jäkla fort och tillslut insåg jag att antigen måste det ske en förändring eller så kommer jag aldrig att bli frisk.(för dig som inte vet har jag varit sjukskriven i 100 år för utmattning.)

Bilden här ovan är inte från dagens promenad men den är från en dag när jag njuter av väder, vind och stugmiljön vi har nära inpå.
Den känslan jag har på bilden men även nu inuti är en känsla av att vara i full harmoni med mig själv och världen omkring mig. Jag har tid att göra det jag älskare och kan njuta av ögonblicket utan stress eller press, då är jag verkligen i min egen zon av frihet. Jag älskar det!


Tänk dig känslan av att kunna andas djupt och låta varje sekund räknas, utan att känna dig instängd av klockans tickande händer. Du kan gå dit ditt hjärta leder dig, följa din rädsla och uppleva livet i dess fulla glans. Att vara fri med tid är att ge dig själv tillåtelse att vara närvarande i nuet, att släppa taget om bekymmer och bara vara. Sen tiden jag spenderar med mina kollegor är helt otroligt kreativ och inspirerande, vi ser möjligheter, gör nya saker och vi slutar aldrig drömma och gå mot våra mål. Mina fantastiska kunder ger mig inspiration och enorm kraft till att fortsätta med jobbet jag gör, mot ett friskare och friare liv.


I den värld där jag jobbar skapas oändliga möjligheter och med obegränsad tid kan du utforska dig själv och vad du vill, skapa minnen och bygga relationer som kommer att för evigt prägla ditt liv. Precis så är det. Jag har skapat såna möjligheter i livet, jag kan utforska och våga drömma och se möjligheter och jag har fått vänner som verkligen finns med mig i allt jag gör och som jag aldrig skulle ha träffat annars och som jag har så starka band med. Ni alla vet vem ni är...ingen nämnd ingen glömd!


Känslan av att vara fri med tid är en gåva som ger mig KRAFT att fortsätta, hitta nya vägar och aldrig sluta tro.


Är du nyfiken på att samarbeta med mig så tveka inte att höra av dig. Vi är ett helt team äv kreativa själar som väntar på just dig.


Här finns jag: [email protected]


KRAM/J