Vitaminer och mineraler är det enda vi behöver?

Vitaminer och mineraler är det enda vi behöver?

Aug 06, 2018

Av egen erfarenhet så vet jag att väldigt många idag, skulle vilja skriva alla, behöver extra tillskott av vitaminer och mineraler och där har jag hittat produkter som jag tycker verkligen funkar.

Jag har provat det mesta utan resultat. Men har även nu sedan 6 år tillbaka använt produkterna jag även jobbar med och jag fullkomligt älskar dom.

Men jag vet även att ett tillskott inte kan lösa alla problem, jag tror inte det. Många jag möter tror det.

Men tyvärr är det inte alltid så enkelt, ibland kan det vara det men inte alltid. 

För mig var det lite så att det löste allting, men då ska ni komma ihåg att jag hade gjort ett otroligt jobb med min kropp och knopp innan.

Jag hade jobbat med min kost, min sömn, motion m.m. i många år och det som krävdes för mig var verkligen mina produkter.

Dom förändrade allt. 

Men som sagt var mkt spelar in i vårt mående och jag tror att många av ni som läser är i stressfällan, och då bör man även börja jobba med den biten.

För fortsätter vi som vi alltid gjort kommer vi att få samma resultat.

Det som händer för mig var att jag fick ork, energi och kraft till att ta tag i andra delar som jag under många år hade glömt bort.

Jag orkade och började jobba med den mentala biten. Istället för att gå omkring och vara bitter och orolig började jag ändra mitt tankemönster och orkade börja jobba med relationer, min livsfilosofi och mina inre tankar. 

Jag tycker mig veta och jag tror verkligen att allting hör ihop. Vi kan påverka enormt mkt i vårt mående genom att börja tänka positiva tankar, tankar som är positiva för dig.

Tex så är det enormt jobbigt för vårt psyke att vakna upp och direkt börja mata oss med negativ energi. Jag vet att det är svårt att förändra och jag har inte sagt att det går i ett nafs, men det går.

 Jag faller absolut tillbaka i negativa tankesätt, men idag har jag lätt för att bryta dom och istället tänka om.

Tex så kan man vakna och tänka åh herregud är det lika varmt idag, jag orkar inte med det. Så kan man byta ut dessa tankar och tänka:

Åh så varmt och skönt det är ute, idag åker jag till vattnet och badar eller ligger inne i med neddragna gardiner och bara är, det kommer att bli så skönt. 

Jag vill även dela till dig att jag finns här för att bolla och för att hjälpa dig vidare.

Vill du ha kontakt med mig?

Skicka mig ett mail [email protected]

Kärlek/Johanna